Hardver i PC igre

Igre postaju vrlo zahtjevna u smislu hardvera

Hardver i PC igre

Ja sam bio obožavatelj prvom licu shooters, jer moja tri brata i ja skupili oko monitora CRT računalne igrati djed žanra, Wolfenstein 3D. Kad odsutan tijelo broji rodi online fragging, pao sam u ljubavi s konkurentnim multiplayer od Quake, Counter-Strike, Call of Duty i Battlefield.

Danas, tu je nova vrsta pucač muscling svoj put u životu. Ona dolazi u različitim opisima, ovisno o tome što tvrtka spruiking svoju specifičnu se na pod-žanra, ali ja bih to nazvati MOBA-strijelac: za spajanje klasičnih snimanja tropa s kultnih junaka znakova, posebne sposobnosti i napredovanja sustav ,

Overwatch je Blizzard je odvesti na MOBA pucač pod-žanra, a obzirom Nikad nisam stvarno bavio MOBAs, to je zarobljen pozornost ovom tvrdim konkurentna pucač ventilator. Evo zašto.

Najbolja stvar o Overwatch je u prvom licu prezentacije kako generički strijelac vještine nisu samo prenosivi, oni pomoći da početna krivulja učenja manje strma. Kao strijelac, prije svega, sposobnost vatru točno, nositi štetu dok su u pokretu, i znati kako to izraditi tvoj avatar teže pogoditi iskorištavanjem sustava kretanja, svi su nagrađeni u Overwatch. Ili još bolje, zbog razlika između pojedinih znakova u Overwatch, ima nešto da odgovaraju željeni stil igra. Long-range fraggers mogu koristiti Widowmaker je višenamjenski snajper za ubija iz daljine, Reaper je dual sačmarice su savršeni za run-and-gun igrača i Reinhardt je solidan izbor za one koji favoriziraju gužva ubije više od balističkih frags.

Zaboravite uobičajene pristupačnosti mantra koja prožima kroz prostor pucač ovih dana. “Jednostavno za naučiti, teško svladati” apsolutno nije vodilja u Overwatch. Ako imate pristup zatvorenog beta, to je vrijedno igranja misije kratki trening (ne, stvarno) zamotati glavu oko ne-pucač mehanike. Od tamo, to je savjetovao ćete potrošiti barem puni krug (idealno više) s određenom liku da vide kako su njihovi personalizirane sposobnosti odgovaraju vašim individualnim play stil.

Postoje 21 znakova za izabrati iz, preko četiri kategorije, ali čak i junaci unutar iste kategorije igraju vrlo različito svojim kolegama, kako naći onaj koji stvarno odgovara vašem stilu igrati pred učenje užad. Udžbenik karakter, Soldier: 76, je veliko mjesto za početak sa svojom sposobnošću da jelo štetu, Sprint i liječiti.

Dok dodatni načini su dani za maloprodajne oslobađanje Overwatch, za sada postoje dva vrlo rudimentarne načina na ponudi. Točka Capture, kao i ime implicira, zadaci jedna ekipa sa snimanja određene interesne točke u karti, a protivnička momčad mora zaustaviti napadački tim iz pokrovni sloj. Nosivost je ime Blizzard za tipičan strijelac eskort modu, gdje je jedna ekipa mora stajati dovoljno blizu na EMP kamion da ga valjanje ka krajnjem cilju gol. Protivnička momčad može zaustaviti kretanje kamiona ubijajući napadačima oko njega, ili se kreće u blizini blokirati.

Unatoč uskoj team-based prirode teze načina, jedan igrač može napraviti razliku heroing svoj put na bloku (ili obrnuto) kapu ili pratnju. To je važno za usamljenog vuka-igrača u timu orijentirane igre.

Dok Call of Duty i Battlefield može biti usporediva naslova u smislu njihove klasifikacije žanru, kopaju malo dublje i oni igraju kao jako različite igre izvan prenosivih baznih vještina. Na primjer, Call of Duty je staviti u nekoliko sati na sci-fi teretanu, a sada omogućuje korištenje naprednog pokreta kao standard, a bojno je tu cijelu kolni borbenu stvar. Poanta biće, kada se kreće između utvrđenih prvom licu shooters, postoji još uvjet da se odučiti gameplay navike jedne igre i prilagoditi na drugu.

Overwatch je složeniji u dubini zahvaljujući posebnim vještinama svakog lika, ali za ljubitelje klase-based pucačina vani, to je najlakše gledati na to kao četiri klase pucač s unaprijed odabranim sposobnosti, umjesto kao suočavanje neman sa 21 jedinstvenih znakova.